Комуникацијата како пат до успехот

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 9786082307466

Година на издавање: 2021

Број на страници: 161

Димензии: 125/195

Корица: softcover

На залиха
As low as 225  ден. Regular Price 320  ден.  -95  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

Оваа книга ќе ве научи како да ги привлечете луѓето да ве слушаат со интерес, ќе ви покаже колку е важно вистински да слушате и да го користите чуеното во своја полза. Ќе ви помогне да совладате неколку најважни вештини во денешниот конкурентен свет – умешноста да зборувате пред публика, умешноста да водите спор и да излезете победник од него. Научете да комуницирате на нов начин, да ги придобивате луѓето на своја страна и да постигнувате успеси!

Без разлика дали продавате производи, услуги или идеи, деталните објаснувања и вежбите во оваа книга ќе ве научат како да ја зголемите својата моќ на убедување. Конкретно, книгата ви открива:

• Едноставен процес за постигнување супериорна комуникација
и влијание.
• 10 најчести грешки во деловната комуникација.
• 19 вежби за кратка и лесно разбирлива презентација.
• Ментални активатори и како да ги користите.
• Како да ги претворите заинтересираните во лојални клиенти.
• 12 докажани чекори за да станете убедливи и да се издвоите
од просечните.
• И многу повеќе.

Сето ова базирано врз принципите за успех поставени од Дејл Карнеги, надградени од неговите следбеници и применети од милиони луѓе што живеат според нив!

dale-carnegie

Дејл Карнеги

Дејл Карнеги, спелувано Карнагеј сѐ до 1922 - бил американски писател и лектор и развил курс за самоусовршување, трговски вештини, корпоративна обука, јавно говорење и меѓучовечки способности....

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил