Неограничена моќ

Издавач: ПАБЛИШЕР

ISBN: 9786084892403

Година на издавање: 2021

Нема на залиха

Краток опис

Тони Робинс ја нарекува нова наука за лично постигнување. Вие ќе ја нарекувате најдоброто нешто што ви се случило.

Ако некогаш сте сонувале за подобар живот, Неограничена моќ ќе ви покаже како да го постигнете и како да управувате со својот личен и професионален живот што го посакувате и заслужувате. Робинс преку своите книги, програми и семинари им докажал на милиони луѓе дека жнеејќи ги плодовите на умот, можете да правите, да имате, да постигнете и да создадете сѐ што сакате во својот живот. Им покажал на претседатели на држави, членови на кралското семејство, на олимпијци и професионални спортисти, филмски ѕвезди и деца како се постигнуваат успеси.

Со Неограничена моќ тој страсно и елоквентно ни ја открива науката за лично достигнување и нѐ учи за:

- Како да дознаете што навистина сакате

- Седумте лаги на успехот

- Како да го репрограмирате својот ум за само неколку минути за да ги надминете стравот и фобијата

- Тајната за создавање моментален однос со секој што ќе го сретнете - Како да го удвоите успехот на другите

- Петте клучеви за здравје и среќа...

Неограничена моќ е револуционерна книга за умствен развој. Ќе ви покаже како, чекор по чекор, да постигнете најдобри резултати добивајќи емоционална и финансиска слобода, развивајќи лидерство и самодоверба и остварувајќи соработка со другите. Ќе ви овозможи знаење и храброст да се смените себеси и својот свет.

Неограничена моќ е прирачник за надмоќни постигнувања во ерата на успех.

Toni_Robins

Тони Робинс

Ентони Робинс е претприемач, милионер уште откога наполнил дваесет и четири години – основач на девет компании – и автор на бестселерот Неограничена моќ, една книга што сега е објавена на тринаесет јаз...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил