Дај си петка!

Издавач: АНТОЛОГ

ISBN: 9786082435459

Број на страници: 282

Димензии: 20cm

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Во својата книга Правилото „Пет секунди“, наслов што се претвори во светски феномен, Мел Робинс научи милиони луѓе низ светот на тајната кон мотивираноста наречена „пет секунди“. А сега, се враќа со уште едно, многу едноставно и проверено функционално средство што можете да го искористите за да преземете контрола врз својот живот, наречено „Дај си петка!“.

Но насловот нека не ве залажува. Во оваа книга не се зборува за тоа дека на сите личности во својот живот треба да им „Давате петка!“. Вие тоа и онака веќе го правите. Им кликате на омилените спортски тимови. Им честитате на пријателите. Ги поддржувате своите сакани додека тежнеат кон она што го посакуваат во своите животи.

Замислете со иста таква љубов и охрабрување да се опсипувате себеси. Или, уште подобро, замислете тоа да ви стане секојдневна навика. Никој нема да може да ве сопре.

mel-robbins

Мел Робинс

Мел Робинс е дипломиран правник адвокат на одбрана во кривични предмети, која го завршила образованието со највисоки оценки; исто така е и претприемач, чија проникливост и оригинален приод кон актуе...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил