Умешноста да ја креирате вашата реалност

Издавач: АНТОЛОГ

ISBN: 9786082434568

Број на страници: 160

Димензии: 13×20

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

„Драги свесни креатори!

Во вашите раце се наоѓа Водич за креирање на реалноста во 7 најважни сегменти во животот:

Љубов

Здравје

Пари

Успех

Работа

Семејни односи

Пријателство

Мојата намера беше да го креирам овој Водич со конкретни методи за креирање во горенаведените животни сегменти затоа што сум свесна дека сите можеме да бидеме брилијантни во сите овие сегменти од животот.

Уверувањето дека не можеме да имаме сè и да бидеме успешни во сите животни сегменти не е ништо друго освен – само уверување. Сме дошле на овој свет за да се присетиме кои сме и да ја играме оваа прекрасна игра наречена живот.“

Ана Бучевиќ

ana-bučević

Ана Бучевиќ

Ана Бучевиќ е родена во 1978 година во Сплит. Мајка е на дванаесетгодишната Ани и на двегодишниот Лукас. Во 2003 година дипломирала на Природно-математичкиот факултет во Сплит, Хрватс...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил