Разговори со Бога (книга четврта)

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 9786082306919

Година на издавање: 2020

На залиха
As low as 250  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

Новото продолжение на серијалот Разговори со Бога – Разбуди го човештвото е еден неверојатен повик кон секој читател да придонесе кон освестувањето на човештвото. Тоа ни носи вчудовидувачки откровенија кои ги прошируваат гледиштата за нашата лична и колективна иднина, како и за нашето место во вселената.

Овој нов разговор со Бога нè соочува со две прашања: Дали некои високоразвиени суштества од друга димензија ѝ нудат помош на човечката раса? Дали здружувајќи се за да ѝ помогнат на планетава во овој критичен период, луѓето добиваат шанса да ја унапредат својата еволуција?

Очекуваниот одговор на двете прашања е позитивен. Доколку човечката раса усвои барем неколку од уникатните начини на кои високоразвиените суштества реагираат на животот, ќе добие можност да го постави текот на светската историја на бескрајно подобар пат.

Оваа книга е прекрасен дар за сите кои тргнале во потрага по вистината, со искрено срце и отворен ум.

neale-donald-walsch

Нил Доналд Волш

Нил Доналд Волш (10 септември 1943 година) е американски автор, актер, сценарист и говорник. Најпознат е по серијата книги Разговори со Бога. Други познати дела му се Пријателство со Бога, Комуницир...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил