Уметноста на кариерниот менаџмент

Издавач: ПАБЛИШЕР

ISBN: 9786084892656

Година на издавање: 2021

Број на страници: 278

Димензии: 25cm

Корица: softcover

На залиха
As low as 600  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

ВОДИЧ ЗА СОВРШЕНА КАРИЕРА / ВОДИЧ ЗА ВАШАТА СОВРШЕНА КАРИЕРА

Секој човек или организација содржи потенцијал со чие максимално и правилно користење може на извонреден начин да ги оствари поставените цели и својата визија.

М-р Александра Кацарски, како долгогодишен професионален советник за кариерно советување со повеќе меѓународни признанија, ни дава одговор на најзначајните прашања за успешно менаџирање на кариерата преку поставување на организациски систем за развој. Со својата длабока и практична стручно-научна разработка на суштината на кариерниот менаџмент и личното брендирање, „Уметноста на кариерниот менаџмент“ е незаменлив водич за сите кои целат кон успешно работење, без разлика за која дејност станува збор.

Без разлика дали ја барате својата прва работа, сакате да ја смените моменталната кариера или се обидувате да изградите привлечни кариерни патеки за вашите вработени, ова авторско дело претставува ваш личен кариерен советник, изобилувајќи со практични информации и одговори кои ќе ви бидат потребни на патот до вашата совршена работа.

Проф. д-р Љупчо Ефтимов

Оваа книга има не само научна туку и практична примена и на читателот му помага во себепронаоѓањето. Посебно актуелен сегмент е акцентирањето на личното брендирање како основа за сопствено позиционирање и пласман во сопствената професија на секоја индивидуа.

Проф. д-р Татјана Котева-Мојсовска

aleksandra-kacarski

Александра Кацарски

Александра Кацарски е професионалец за кариерен коучинг и кариерно советување, НЛП-тренерство, менаџмент со човечки ресурси, автор. Таа е професионален советник за кариера со неколку значајни меѓуна...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил