Кирка

Нема на залиха

Краток опис

Мадлин Милер ги освои читателите од сите возрасти! „Ахиловата песна“ стана светски хит. Сега е времето на „Кирка“! Ќерката на најмоќниот Титан и бог на Сонцето, прекрасната волшебничка која треба да докаже дека женската сила во светот со кој владеат мажите е незапирлива. И ќе успее во тоа. Тука, меѓу страниците на оваа книга, се раѓа и Мадлин Милер, божицата на перото.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил