Љубов во мозокот

Издавач: Издавачки центар ТРИ

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

ali-hazelwood

Али Хејзелвуд

Али Хејзелвуд е авторка со повеќе објавени трудови – за жал, рецензирани статии за науката за мозокот, во кои никој не се бакну- ва и не е среќен до крајот на животот. По потекло од Италија, живеел...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил